Sporten kort

Siden 2002 har jeg arbejdet i nogle af de største danske mediehuse. I dag arbejder jeg som freelance inden for journalistik, tekst, research og kommunikation.

 

Senest har jeg været idémand og researcher bag dokumentaren 'Jeg er stammer', der blev vist på TV2. Filmen blev nomineret til BT Guld 2020 for årets bedste dokumentar.

 

Min baggrund er fra Jyllands-Posten og Finans, hvor jeg sad med undersøgende projekter i erhvervsgravergruppen. Senere skrev jeg portrætter og interviews inden for ledelse samt featureartikler - om lidt af hvert.

 

Fra Ingeniøren har jeg solid erfaring i at formidle komplicerede tekniske emner. Her fungerede jeg også som redaktør og magasinjournalist i en årrække, og jeg var med til at lave bladets satire.

 

Jeg er medforfatter til en debatbog om mændene bag ambitiøse karrierekvinder. 'Manddomsprøven - powerkvinderne kommer’ var en af de mest omtalte bøger i 2011/2012. 

Nomineret til Erhvervsjournalistprisen i 2015 sammen med JP/Finans-gravergruppen samt Kristian Dahls Mindelegat og Anders Bording Prisen (begge i 2010).  

Jeg er født i Århus, men har base i København og sommerhus på Stevns. Jeg kører motorcykel, elsker mad og vin og dyrker det sport, som kroppen tillader.

Jeg driver desuden den altruisktiske blog Ordkriger.dk, der handler om livet med stammen.

Erik2.jpg